Telefonisch bestellen? Bel: +31(0)645630060

Lage verzendkosten NL € 7,-

Disclaimer

Over het gebruik van deze website
Door deze website te gebruiken of te openen gaat u akkoord met alle voorwaarden van deze disclaimer. Als u het niet eens bent met (een gedeelte van) deze disclaimer, moet u de website niet gebruiken of openen.

Garanties en aansprakelijkheid
Hoewel we ons uiterste best doen ervoor te zorgen dat de inhoud van deze website juist is, wordt de website “als zodanig” geleverd en maakt MLA Sportstape geen representaties of garanties met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op de website. Hoewel de inhoud van deze site in goed vertrouwen wordt geleverd, garanderen we niet dat de informatie up-to-date, waar, juist en niet misleidend is, noch dat deze site altijd beschikbaar zal zijn (of blijven) voor gebruik.

We garanderen niet dat de servers die deze site beschikbaar maken, vrij zijn van fouten, virussen of bugs, en u accepteert dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om te zorgen voor adequate bescherming tegen dergelijke bedreigingen. We raden u aan alle bestanden te scannen voordat u deze downloadt.

Niets op deze website moet worden beschouwd als professioneel advies of een formele aanbeveling, en MLA Sportstape sluit hierbij alle representaties en garanties uit (hetzij wettelijk of anderszins geïmpliceerd) met betrekking tot de inhoud en gebruik van deze site.

MLA Sportstape is onder geen enkel beding aansprakelijk voor enige incidentele, indirecte, punitieve of speciale schade, of gevolgschade van welke soort ook, noch voor enige andere schade, inclusief maar niet beperkt tot schade als resultaat van verlies van winst, contracten, reputatie, goodwill, gegevens, informatie, inkomen, geanticipeerde kostenbesparingen of zakelijke relaties, ongeacht of MLA Sportstape wel of niet op de hoogte is gesteld over de mogelijkheid van dergelijke schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van deze website of eraan gekoppelde websites.

Gebruik van deze website
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de uitsluitingen en beperkingen van aansprakelijkheid die hierboven worden vermeld en accepteert u deze als redelijk. Maak geen gebruik van deze website als u hiermee niet akkoord gaat.

Als enige inhoud van deze disclaimer illegaal, ongeldig of niet-uitvoerbaar blijkt te zijn onder de toepasselijke wetgeving, heeft dit geen gevolgen voor de uitvoerbaarheid van de rest van de disclaimer, en het illegale, ongeldige of niet-uitvoerbare gedeelte zal minimaal worden aangepast zodat het weer legaal, geldig en uitvoerbaar is.

Alle materiaal op deze website, inclusief tekst en afbeeldingen, is auteursrechtelijk beschermd en de auteursrechten zijn eigendom van MLA Sportstape tenzij anders aangegeven. Niets hieruit mag worden gekopieerd, gereproduceerd, opnieuw uitgegeven, gedownload, gepost, verspreid, uitgezonden of op enigerlei wijze overgedragen zonder toestemming van de auteursrechteigenaar.

Auteursrecht van alle afbeeldingen op deze site blijft te allen tijde eigendom van de maker of auteursrechteigenaar. Niets van deze site mag worden verspreid of gekopieerd voor commerciële doeleinden of uit financieel oogpunt. Alle intellectuele eigendomsrechten in relatie tot deze website zijn gereserveerd door en eigendom van MLA Sportstape.

Links naar andere websites en producten
Links naar andere websites worden alleen aangeboden voor het gemak van gebruikers en MLA Sportstape accepteert geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud van die sites. We kunnen geen garantie bieden met betrekking tot de juistheid of volledigheid of geldigheid van de inhoud van dergelijke sites, of de betrouwbaarheid, kwaliteit of effectiviteit van producten die worden aangeboden via externe websites. Een link naar een externe site impliceert geen goedkeuring van de standpunten, informatie of producten die door dergelijke sites worden aangeboden of besproken.

Lage verzendkosten

Maximale verzendkosten binnen Nederland slechts € 7,- en buiten Nederland slechts € 9,-

Eenvoudig telefonisch bestellen

Snel en eenvoudig telefonisch bestellen. Bel: +31(0)645630060

Veilig en makkelijk betalen

iDeal, Creditcard, EPS, PayPal, Bancontact, Giropay, Sofort, GPS, Apple Pay en Google Pay.